La meva llista de blogs

dissabte, 23 d’abril del 2016

Sant Jordi: llibres i roses




23 d'abril, Sant Jordi, dia de passejar, de parades a cada cantonada, de comprar llibres i roses, d'enamorats, de castells, de carrers atepeïts, de senyeres... dia de festa, en definitiva. Si hi ha un dia bonic al calendari, per mi, és el dia de Sant Jordi. Així que a gaudir toca!!

Enguany, entre les roses, n'hi ha de ben especials, de ganxet, totes elles dirigides a persones també especials. I què millor que unir les roses i els llibres fent un punt de llibre amb dedicatòria en català. Vaig descobrir els segells de Sweetmoma i crec que les paraules triades s'escauen d'allò més per un punt de llibre. I si no, hi estampem la rosa d'stampam. Si us agrada la rosa, en la darrera foto, hi ha les indicacions per fer-la. La resta no té cap secret, dues tires de 5 per 20 i una mica d'entretela i fet.

Jo ja sé quin llibre regalaré, així que el passeig serà per gaudir de l'ambient. I vosaltres, ja teniu la tria feta?



23 de abril, Sant Jordi, día de pasear, de puestos en cada esquina, de comprar libros y rosas, de enamorados, de castillos, de calles abarrotadas, de banderas... día de fiesta, en definitiva. Si hay un día bonito en el calendario, para mí, es el día de Sant Jordi. Así que a disfrutar toca!!


Este año, entre las rosas, hay unas muy especiales, de ganchillo, todas ellas dirigidas a personas también especiales. Y qué mejor que unir las rosas y los libros haciendo un punto de libro con dedicatoria incluida. Descubrí los sellos de Sweetmoma y creo que las palabras escogidas son ideales para un punto de libro. Y si no, estampamos la rosa de stampam. Si os gusta la rosa, en la última foto, están las indicaciones para hacerla. El resto no tiene ningún secreto, dos tiras de 5 por 20 y un poco de entretela y hecho.



Yo ya sé qué libro regalaré, así que el paseo serà para disfrutar del ambiente. ¿Y vosotros, ya tenéis la elección hecha? 




April, 23rd, Sant Jordi, a beautiful day for Catalan people,  for wandering the streets, enjoying the stalls, the books, and roses, and lovers, and human towers, and what you have. No doubt, it’s a lovely day! For me, the most lovely day along the year!

These days I’ve been crocheting special roses for special people. I’ve ended up sewing some bookmarks and stamping on them nice words in Catalan. It’s so difficult to find rubberstamps in Catalan. Luckily, Sweetmoma and stampam  have some. In the last picture you can find the pattern to crochet the rose.

I know the book I’m going to give away, so I’m just going to enjoy the day.




4 comentaris:

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Quines roses i quins punts de llibre tan macos! M'agrada molt com queden amb els missatges estampats. Moltes gràcies pel patró! Una abraçada!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

T'han quedat uns punts de llibre fantàstics! m'encanten! i gràcies per la descoberta dels segells les seves frases són molt bonics i sovint trobar-ne en català no és fàcil! Afortunats els que han rebut aquest magnífics punts de llibre!una abraçada

Cristina ha dit...

¡Qué bonitas rosas! Me encantan estos puntos de lectura tan románticos y me gustan un montón también las fotos de tu blog. Me quedo por aquí para no perderme nada de lo que haces.
Besotes!

laura ha dit...

Gracias Cristina, lo mío me cuesta montar el parapeto para hacer fotos decentes!