La meva llista de blogs

dimecres, 22 de febrer de 2017

woof


Aquest és un bloc del total de 12 que formen part del quilt WOOF de la dissenyadora australiana Lynette Anderson. Iniciat pels volts de 2009, ara ja començo a creure que el 2017 serà l'any que el conclouré. Això si no torna a convertir-se en UFO, espero de debó que no. El vaig començar amb moltes ganes i el vaig deixar abandonat massa temps, tant que de vegades penso que si ara l'hagués d'iniciar no el faria i no pas perquè no m'agradi, sinó perquè n'hi ha d'altres que m'agraden molt més. 

El que he aprés d'aquesta experiència és que no he d'acumular projectes, ni comprar massa materials pensant que arribarà el dia que tingui el temps necessari per embarcar-m'hi, perquè el temps de què disposo és el que és i el que m'agrada avui potser no m'agradarà tant en un futur. 

Conclusió: el meu objectiu per enguany és no comprar teles, ni patrons per futurs projectes pensant que arribarà un dia que ho pugui cosir tot. De moment, a 22 de febrer puc assegurar que ho estic complint, a veure si puc dir el mateix a 31 de desembre.


Este es un bloque del total de 12 que forman parte del quilt WOOF de la diseñadora australiana Lynette Anderson. Iniciado alrededor de 2009, ahora ya empiezo a creer que el 2017 será el año que lo terminaré. Eso si no vuelve a convertirse en UFO, espero realmente que no. Lo empecé con muchas ganas y lo dejé abandonado demasiado tiempo, tanto que a veces pienso que si ahora lo tuviera que iniciar no lo haría y no para que no me guste, sino porque hay otros que me gustan mucho más.

Lo que he aprendido de esta experiencia es que no tengo que acumular proyectos, ni comprar demasiados materiales pensando que llegará el día que tenga el tiempo necesario para embarcarme, porque el tiempo de que dispongo es el que es y lo que me gusta hoy quizás no me gustará tanto en un futuro.

Conclusión: mi objetivo para este año es no comprar telas, ni patrones para futuros proyectos pensando que llegará un día que lo pueda coser todo. De momento, a 22 de febrero puedo asegurar que lo estoy cumpliendo, a ver si puedo decir lo mismo a 31 de diciembre. Here we have one block from the quilt WOOF designed by Lynette Anderson. I started it in 2009 and it’s likely I finish it soon, at least the top. I hope it doesn’t become again an UFO. When I saw it I fell in love with the design. Nevertheless, I left it in the wardrobe so much time and, to be honest, if I had to start it now, I wouldn’t. I really love it, but there are so many designs I love.

What I have learned from this experience is that I don’t have to put so many projects in my wishlist nor buy so many fabrics thinking that the day will come. The fact is that we cannot buy time and we have what we have.


Conclusion: my goal for this year is not to buy fabrics nor patterns for future projects thinking as if I will have ten lives. It’s a non-sense. Today, February 22nd, I’m on it, I hope to be on December, 31st.

3 comentaris:

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Un bloc maquíssim!! Ànims amb aquest projecte, segur que quan l'acabis n'estaras ben orgullosa :)
Estic d'acord amb tu, jo també tincs uns quants UFOs que m'agraden, però ara per ara prefereixo uns altres projectes...
Una abraçada!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Que bonic l'arbre amb el cor... quines ganes de veure-ho tot junt! serà espectacular. Una abraçada

Descabdello ha dit...

Doncs a mi m'ha encantat, sobretot l'arbre amb les branques brodades i la petjada de gos. No el tornis la racó dels ufos...