La meva llista de blogs

dissabte, 23 de juny de 2007

New York, here we go!

Estem que llencem la casa per la finestra i mai millor dit. Potser NY no és el destí més adequat tenint en compte les despeses que generarà el nou bany, però tant se val!!! Després de dos anys consecutius passant els dies de vacances a casa, enguany farem les maletes. I és que no entenc unes vacances sense una escapada. I encara no em crec que el destí sigui NY i no és que jo en tingui ganes, sino que m'estranya per l'acompanyant, que dia sí i dia també m'està recordant el seu penediment. Així que s'acepten idees de llocs a visitar, i tendes, sobretot tendes on comprar. Mentre arriba el dia m'entretindré amb el blog d'un malagueny a NY.


Estamos que tiramos la casa por la ventan y nunca mejor dicho. Tal vez NY no sea el destino más adecuado teniendo presente los gastos que va a comportar las obras del baño, pero que más da!!! Después de dos años consecutivos disfrutando de unas "magníficas" vacaciones caseras, este año prepararemos las maletas. Y es que no concibo unas vacaciones sin una escapada. Lo que todavía no acabo de creerme es que NY sea el destino elegido y no porque yo no tenga ganas de visitar la Gran Manzana, sino que me extraña por mi acompañante, que día sí y día también me recuerda su arrepentimiento. Así que dicho lo dicho se aceptan ideas de lugares que visitar, y tiendas, sobretodo tiendas donde comprar. Mientrastanto me entrentendré con el blog de un malagueño en NY.

dijous, 21 de juny de 2007

intercanvi quaker completat


Aquest ha de ser la primera de tota una sèrie d'entrades positives. Avui m'he llevat amb ganes d'acabar amb la negativitat que arrossego últimament. I que millor que fer-ho començant per donar les gràcies a la Keka, ella ha estat qui ha brodat aquest esplèndid biscornú per a mi. La foto realment no fa justícia, els colors són brillants i alegres i cada puntada està feta amb una delicadesa especial. Molt ben acabat i montat, sí senyora, puc afirmar que la Keka és una artista dels biscornús. M'encanten les flors, les nostres inicials, el gat, l'aglà, tot, i molt especialment les paraules que m'ha escrit en una nota.
Keka, moltíssimes gràcies.
I completat queda l'intercanvi, perquè ja la Gemma m'ha fet saber que ella té entre les seves mans el biscornú que jo vaig brodar per ella en un lli de ct28 color Neptune de Polstitches designs i amb fil rosa de la col·lecció DMC lli. Així doncs, ja us el puc mostrar sense distorsions.
El primer intercanvi ha estat una experiència magnífica i no podia ser menys estant organitzat per MPC. Ara tocarà esperar a l'intercanvi estiuenc.


Esta tiene que ser la primera de toda una serie de entradas positivas. Hoy me he levantado con ganas de liquidar la negatividad que arrastro últimamente. Y qué mejor manera de hacerlo que comenzando por dar las gracias a Keka, ella ha sido quien ha bordado para mí este espléndido biscornú. La foto no le hace justicia, los colores son muy brillantes y alegres y cada puntada está hecha con extrema delicadeza. Muy bien terminado y montado, sí señora, puedo afirmar que Keka es toda una artista de los biscornús. Me encantan las flores, nuestras inciales, el gato, la bellota y las tiernas palabras que me ha escrito en una nota.
Keka, muchíiiisimas gracias.
Y completado queda el intercambio, porque Gemma ya me ha indicado que ella tiene entre sus manos el biscornú que bordé para ella en un lino ct 28 color Neptunes de Polstitches designs y con hilo rosa de la colecc
ión DMC lino. Así pues ya os lo puedo mostrar sin distorsiones.
El primer intercambio quaker ha resultado ser una magnífica experiencia, pero no podía ser otra cosa estando organizado por MPC. Ahora tocará esperar al intercambio estival.

dimecres, 13 de juny de 2007

detesto el lila


Divendres em toca la revisió anual que ens fa la mútua de l'empresa i la veritat és que no tinc gens de ganes. L'any passat la noia que em va treure la sang em va fer un blau al braç i vaig veure les estrelles. A més, inspirava poca confiança, en comptes de dur bata, anava vestida tota de lila, detesto el lila, és el color més horrible. I ella allí burxant i burxant la vena, i jo vaig acabar
amb el cap rodolant que només veia el lila. Ho vaig trobar tot poc professional la veritat. I és que aquests dies només tinc això al cap i aquesta imatge.
I després em va tocar fer-me un cardio-electro i no sé aquell metge em feia unes preguntes massa estranyes i em va fer mig
despullar a mi sola (les meves companyes no van haver de fer-ho). Aiisss es nota que detesto anar als metges, oi??? I es que en el fons aquests tipus de revisions poc serveixen per saber si pateixes alguna malaltia greu i t'estàs morint. En aquest cas, de debó, preferiria no saber-ho.

Aiiisss, quin post més negatiu aquest d'avui.

El viernes me toca la revisión anual que nos hace la mutua de la empresa y no tengo nada de ganas. El año pasado la chica que me extrajo sangre me provocó un moratón en el brazo enorme, vi las estrellas. Además, me inspiró poca confianza, en lugar de llevar la típica bata blanca, iba toda vestida de lila, de cabeza a pies y yo detesto el lila, es un color horrible. Ella allí hurgando y hurgando mi brazo para encontrar la vena, y yo con mi cabeza rodando y viendo solamente una mancha lila. Nada profesional. Y estos días sólo me viene esta imagen a la cabeza.
Pero eso no fue todo, me tocó hacerme un cardio-electro y con un médico que me hacía preguntas extrañas estando yo semi-desnuda, luego me enteré que mis compañeras no tuvieron que pasar por ese trago. Se nota que detesto ir al médico, verdad??? Y es que en el fondo, poco me enteraré si me muero o no con este tipo de revisión. Pero mejor no saberlo si tuviera que ser así.

Ayyyy que post más negativo este de hoy.


reeditat 19/06 : la revisió va anar com una seda. Ni gota de mal. Tot fantàsticament bé.

reeditado 19/06: la revisión fue como una seda. Ni pizca de daño, todo fantásticamente bien.

dilluns, 11 de juny de 2007

Victoria's Quaker de A mon Ami Pierre


No m'he pogut resistir, tot i saber que ja tinc massa projectes a l'espera, però és que va ser veure aquest sampler i caure. Perquè l'excusa de l'intercanvi quaker no cola, perquè ja tinc més d'un disseny quaker aprofitable. I ja posats a pecar, doncs pequem amb totes les conseqüències i afegim a l'ordre els fils de Vikki Clayton.

No he podido resistirme, aún sabiendo que ya tengo demasiados proyectos a la espera, pero es que fue ver este sampler y caer de cuatro patas. Porque la excusa del intercambio quaker no colas, ya tengo más de un diseño quaker que puedo aprovechar. Y puestos a pecar, pues pequemos con todas las consecuencias y añadimos al perdido los hilos de seda de Vikki Clayton.

divendres, 8 de juny de 2007

pinkeep quaker

Ja fa setmanes que tinc enllestit aquest pinkeep i la meva intenció era montar un pas a pas amb totes les fotos. Però no cal repetir-se i menys quan Ana CL n'ha fet un de genial. És el primer que passarà a decorar una balda de la meva nova llibreria, i com a primer hi ha coses a millorar, sobretot pel que fa a la col·locació de la cinta.
El brodat és un motiu quaker del Beatrix Potter's Quaker Sampler. Una preciositat que no descarto brodar en un futur. Però ara de moment només he escollit un dels medallons. La tela és un lli en ct.28 de Polstitches Designs-Dragon Shades en color Neptune. I el fil és de la col·lecció de lli dels DMC, concretament color ECRU.


Hace semanas terminé este pinkeep y mi intención era mostraros un paso a paso con todas las fotos. Pero he desistido porque no hace falta repetirse y menos cuando nuestra Ana CL nos ha brindado uno genial. Es el primer que decorará una balda de mi nueva librería, y por supuesto hay cosillas a mejorar, la colocación de la cinta no me deja muy convencida.
El bordado es un motivo quaker del Beatrix Potter's Quaker Sampler. Una preciosidad que no descarto bordar por completo en un futuro. De momento para el pinkeep he escogido un medallón. La tela es un lino en ct.28 de Polstitches Designs-Dragon Shades en color Neptune y el hilo es de la colección DMC lino, concretamente el color ECRU.

dimecres, 6 de juny de 2007

el trasllat / el traslado

Diuen que tot canvi és positiu si es guanya més del que es perd. A hores d'ara és massa aviat per saber si el nostre trasllat és positiu o no. Hem perdut algunes coses i n'hem guanyat unes altres, ara caldrà que passi el temps per poder-ho descobrir. De moment el que he guanyat és cansament general i això no és gens positiu. Mobles, electrodomèstics, menjar a la nevera, roba de casa i vaixella... tot això ja hi era. Semblava que no quedava tant per tenir-ho tot a punt, però només ho semblava. Cal endreçar moltes coses encara i netejar molt i molt, perquè per més que passem la mopa i la fregona, als cinc minuts torna a estar tot brut. Tampoc no ajuda massa que al solar del darrera estiguin fent obres.
Però el pitjor de tot és que encara ha de venir el paleta a fer el bany de convidats de dalt a baix. I no em vull imaginar que serà tenir a casa a aquest bon home. De moment els sanitaris estan a sota del que serà la meva taula de treball. Per fi una taula tota sencera per a mi. Ufff és que hagués estat més encertat no comprar un pis nou!!! Un pis nou i ja en obres!!!


Dicen que cualquier cambio es positivo si se gana más de lo que se p
ierde. Todavía es demasiado pronto para saber si nuestro traslado es positivo o no. Hemos perdido algunas cosas y hemos ganado otras, pero con el tiempo descubriremos si el traslado ha sido positivo. De momento el que he ganado es un cansancio general y esto no es nada positivo. Muebles, electrodomésticos, comida en la nevera, ropa de casa y vajilla... todo esto ya estaba. Parecía que no quedaba tanto para tenerlo todo a punto, pero sólo lo parecía. Hay que ordenar muchas cosas y limpiar muuuuucho, porque por más que paso la mopa y la fregona, todo vuelve a estar sucio a los 5 minutos. Tampoco ayuda mucho que en el solar de atrás estén de obras.
Pero lo peor aún está por llegar, tiene que venir el sr. paleta a hacer por completo el baño de invitados y ni me quiero imaginar lo que será tener a ese santo varón en casa. De momento los sanitarios están debajo de lo que será mi mesa de trabajo. Por fin una mena enterita para mí. Uffff es que hubiese sido mejor no comprar un piso nuevo!!!!! Un piso nuevo y ya en obras.

dimarts, 5 de juny de 2007

meme


Pues recogiendo el testigo pasado por Nela, ahí van 8 aspectos sobre mi persona.

- soy supervergonzosa y tímida, ya desde pequeña. Recuerdo que cuando jugaba en casa de mis vecinos y llegaban visitas, sin que nadie se diera cuenta y sin decir adiós, hacía mutis por el foro. Ahora no hago esas cosas, pero sigo con la timidez.

- no soy muy simpática que digamos. Si alguien no me cae bien no le río las gracias. Vaya que se me nota mucho cuando alguien no me gusta. Tampoco me molesto en caer bien. Además, no se entablar conversaciones de esas tontas sobre el tiempo.

- soy testaruda como una mula. Soy tozuda y me gusta comprobar las cosas por mí misma, aún cuando me han advertido sobre ello con antelación. Me gusta comprobar la causa-efecto.

- tengo mucha memoria, incluso fotográfica. Puedo recordar alguna escena de mi vida con pelos y señales. Incluso puedo pasar por delante de un escaparate sin detenerme y en menos de dos segundos he hecho un barrido general. Me fijo mucho en las caras de las personas.

- me vuelve loca el dulce, la repostería y las chucherías en general.

- amo los animales en general y en especial los perros. Soy muy sensiblona y me llevaría a casa a cualquier perrucho que veo abandonado por la calle.

- soy inconstante. Me apasiono con muchas cosas, pero no todas continuan. Tengo rachas, como con la lectura, devoro los libros o los arrincono.

- tengo debilidad por mi sobrinito de 3 años. Busco cualquier excusa para ir a casa de los abuelos cuando está él y me derrito cuando juega con mi perra.


Y ahí está todo y quien quiera ya sabe...

divendres, 1 de juny de 2007

Ja queda menys / Ya queda menos


... per poder contemplar el FWP penjat d'una paret, tot i les meves intermitències. La meva relació amb aquest brodat és d'amor-odi. M'encanta el disseny, però el tamany és massa per a mi. Potser va ser l'enamorament a primera vista el que em va fer llançar-me a la piscina sense tenir en compte les conseqüències. Però clar, tampoc no té unes dimensions desmesurades, no estem parlant d'un quadre "masoca" com anomena la nostra estimada Elena de Sevilla als
GK. Serà que sóc de veure resultats més a curt termini.
L'agafo amb moltes ganes i em puc passar dues tardes seguides tiqui tiqui amb l'agulla i després pot estar mig mort de riure i aparcat dues setmanes. Això també es deu a que el temps lliure és més aviat minso i ho serà encara més amb tot l'enrenou del canvi de pis, però aquest tema el deixo per a una propera entrada, que té molt de suc.... para poder contemplar el FWP colgado de una pared, aún con mis intermitencias. Se podría definir mi relación con este bordado como amor-odio. Me encanta el diseño, pero quizás el tamaño es demasiado para mí. Fue un amor a primera vista lo que me llevó a lanzarme a la piscina sin tener en cuenta las consecuenvias. Pero bien mirado, tampoco tiene unas dimensiones desmesuradas, no estamos hablando de un cuadro "masoca" como denomina nuestra querida Elena de Sevilla a los GK. Será que soy de ver resultados a muy corto plazo.
Lo tomo con muchas ganas y me puedo pasar dos tardes seguidas dale que te dale con la aguja y después se puede estar muerto de risa otras dos semanas. Claro también hay que tener en cuenta que mi tiempo libre es escaso y más ahora con todo el follón del cambio de piso, pero este tema lo dejo para la próxima entrada, que tiene chicha el asunto.