La meva llista de blogs

divendres, 1 de setembre del 2017

woof by Lynette Anderson


Avui ja una entrada que no fa referència al dibuix de lletres. Tornem al patch. ‘Woof’ és l’onomatopeia que s’utilitza en la llengua anglesa pel lladruc d’un gos. I jo en comptes de ‘woof’ dic ‘buf, buf’, però no pas per imitar com un gos borda, sinó a mode de queixa pel temps que ha passat des què vaig començar aquest treball. I no es pot dir ni molt menys que estigui finalitzat, perquè encara em queda molta feina, però ja veig el final més a prop, com a mínim el top ja està acabat del tot.

Ara ja només em queda esperar a la tardor per posar-me a muntar el sandvitx i començar a acolxar. Ja no vindrà d’un parell de mesos més, tenint en compte que vaig iniciar aquest projecte a la primavera del 2009.


Hoy una entrada que ya no hace referencia al dibujo de letras bonitas. Volvemos al patchwork.‘Woof’ es la onomatopeya utilizada en inglés para el ladrido de un perro. Y yo en lugar de ‘woof’ digo ‘buf, buf’, pero no por imitar a un perro ladrando, sino a modo de queja por el tiempo que ha pasado desde que empecé este trabajo. De todos modos, no canto victoria todavía porque no está ni mucho menos finalizado, todavía hay mucho trabajo por delante, pero ya veo el final más cerca.

Simplemente me queda esperar al otoño para montar el sándwich y empezar el acolchado. Ya no vendrá de un par de meses más, teniendo en cuenta que inicié este proyecto allá por la primavera del 2009. 


I’m not writing about lettering anymore. Well at least, today. I’m back to my patchwork posts. ‘Woof’ is the way a dog barks in English. In Catalan we use the sound ‘buf’, but I use this sound as a way of complaining, because I started this project a long long time ago. Nevertheless, it is not finished at all. The top is ready to go on.

Now it’s time to wait until September, because Summer is not the best moment to quilt. It doesn’t matter taking into account it was started in 2009, does it?

6 comentaris:

Helen ha dit...

Looks wonderful !!!

ENTRE PUNTS ha dit...

Ohhhhh!!!! És precios!!!!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Si així ja és una passada quan el tinguis acabat del tot no em vull imaginar com quedarà! Una abraçada

Descabdello ha dit...

M'encanta! A més, els colors són molt harmònics. Em sembla impressionant que puguis fer una cosa així. Tu vas començar el 2009 però jo ni en mil anys ho faria. Hahaha.

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Ja t'ho vaig dir per IG i t'ho torno a dir aquí, m'encanta!!!! És una passada de quilt! Els colors queden fantàstics! Ànims amb l'acolxat! Ja et queda molt poquet. Una abraçada!

Cristina ha dit...

Qué bonito, Laura! Es un diseño que no pasa de moda y además las telas que elegiste para realizarlo parecen completamente actuales... seguro que este invierno puedes disfrutar de él como es debido ^^
Besotes!